Dirty Honey vender tilbage til København 20. februar 2024

Rockbandet Dirty Honey blev dannet i Los Angeles i 2017 og de fik hurtigt etableret sig som et spændende og energisk band inden for den moderne rockscene. Bandet består af Marc LaBelle (vokal), John Notto (guitar), Justin Smolian (bas), og Corey Coverstone (trommer) og deres musik kombinerer klassisk rock’n’roll-attitude med soulful 70’er blues-rock.

Den 3. november 2023 udgav Dirty Honey deres seneste album, “Can’t Find The Brakes”. Albummet er en dybdegående udforskning af bandets musikalske rækkevidde og inkluderer en blanding af højoktan-rockhymner og mere introspektive numre. Med singler som “Coming Home'” og “Won’t Take Me Alive” demonstrerer Dirty Honey deres evne til at levere både kraftfuld rock og følsomme, nuancerede kompositioner.

Dirty Honey brød igennem med deres selvbetitlede EP i 2019, der indeholdt hits som “When I’m Gone” og “Rolling 7s”. Disse sange etablerede bandet på den internationale scene, og bandet har siden da turneret med bands som KISS, Guns N’ Roses og Slash.

Gå ikke glip af an aften fyldt med den rå kraft og lidenskab, der kendetegner Dirty Honey’s liveoptrædener, når de spiller i Pumpehuset d. 20. februar 2024.

Billetpriser: 250 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 17. november kl. 11.00 via ticketmaster.dk