Multitalentet IAMDDB kommer til Danmark

Multitalentet IAMDDB kommer til Danmark med sit første album i tre år.

IAMDDB, der har det borgerlige navn Diana DeBrito, er en kunstner med mange talenter. Bosat i Manchester og med rødder i Angola og Portugal, er hun siden sin debut EP i 2016 blevet kendt for at sammensmelte inspirationskilder på tværs af kulturer og genrer som neo-soul, urban jazz, hip-hop og R&B, hvor hendes budskab er stærkt inspireret af navne som Bob Marley og temaer som frihed, kærlighed, autenticitet og frigørelse, med særligt fokus på sorte kvinder.

Det er dog ikke kun hendes evner som sanger og sangskriver, der bærer bræg af en gennemgående alsidighed og stærke budskaber. DeBrito har nemlig samtidig etableret sig som skuespiller, fashion icon via samarbejder med brands som Ivy Park, Mulberry og Miu Miu og som healer. Hun har ligeledes været på Forbes’ ”30 Under 30” liste og er CEO for pladeselskabet WAEV Entertainment.

Hun har desuden turneret med verdensstjerner som Lauryn Hill, Kamal Williams og Bryson Tiller, samt udsolgt to EU soloturnéer. Her gav hun blandt andet en udsolgt koncert i Pumpehuset i 2021 og optrådte året efter på den danske festival Tinderbox.

Snart er hun aktuel med sit første album i tre år Love Is War: Vol. 6, der bringer intet mindre end 16 nye numre med sig, og ikke mindst en omfattende Europaturné, hvor eneste stop i Norden bliver i Store VEGA i København til februar.

IAMDDB – Live is war Europe Tour 2024

7. Februar 2024 – Store Vega / København

Billetpris: 280,- Plus gebyr

Billetsalg Via: ticketmaster.dk