Natalie Jane indtager Pumpehuset den 1. maj 2024

TikTok-fænomenet Natalie Jane, der er aktuel med debut-ep’en ”Where Am I?”, spiller koncert i Pumpehuset den 1. maj 2024.

Hendes ry som en eftertragtet livekunstner blev cementeret sidste år, da hun spillede udsolgt på Lille VEGA i september.

Tallene taler for sig selv:

  • 3,3 millioner månedlige lyttere på Spotify
  • Over 50 millioner afspilninger af hendes to største hits ”AVA” og ”Seven”
  • Mere end 8,5 millioner følgere på TikTok – and still counting!

Selvom Natalie Jane blot er 19 år gammel, har den amerikanske sanger, sangskriver og producer for længst etableret sig som et af den moderne pops største stjernefrø, hvis kraftfulde vokal og storladne og relaterbare pophymner allerede er elsket af millioner af musikelskere.

Natalie Jane voksede op i en familie, der tidligt opmuntrede hende til at dyrke sin musikalske side, og allerede som 8-årig optrådte hun i musicals, spillede klaver og begyndte at skrive sine egne sange. Den store musikinteresse hang ved, og mens hun gik i highschool, kickstartede hun for alvor sin karriere.

I 2020 deltog hun i ”American Idol”, året efter udgav hun sin debutsingle ”Plastic Heart”, der i august 2021 blev fulgt op af hendes første major label-udgivelse i form af den konfronterende banger ”Love Is the Devil” – og så eksploderede det for alvor i 2022, da ”AVA” udkom, gik viralt og blev et megahit. Siden har hun ikke set sig tilbage, og udover en række stærke nye numre har hendes 2023 bl.a. også budt på en udsolgt tour i Europa og England.

Nu er Natalie Jane klar til at tage den til næste niveau, når hun den 17. november udsender sin debut-ep ”Where Am I?”. De nye numre kan hendes danske fans se frem til at opleve live herhjemme, når hun giver koncert i Pumpehuset. Udover at der er lagt i ovnen til en kæmpe popfest, bliver det samtidig en unik mulighed for at se en af fremtidens store stjerner i intime rammer, inden hun rykker videre til større venues og arenaer.

Koncertinformation:

Natalie Jane (US) i Pumpehuset

Onsdag d. 1. maj 2024 kl. 20:00

Billetpris: 220 DKK + gebyr

Billetsalget starter fredag d. 17. november kl. 10 via billetlugen.dk