Novo Amor besøger DR Koncerthuset i 2024

Ali Lacey, bedre kendt som Novo Amor, kan igen opleves i Danmark, når han besøger DR Koncerthuset, Studie 2 den 19. april 2024.

Novo Amor leverer smukt og dybfølt indierock/folk med sin smukke stemme og flotte arrangementer. Den walisiske multiinstrumentalist, sanger, sangskriver, og producer Ali Lacey, bedre kendt som Novo Amor, begyndte projektet som en trodsig handling i kølvandet på et brud, men undervejs fandt han ganske uventet noget rigt og givende.

I 2018 udkom Novo Amors debutalbum ’Birthplace’. Albummet blev skabt, da han havde taget på inspirationstur i naturen omkring Upstate New York. Både den impuls og billedsprog, som debutalbummet er præget af, er indtryk suget til sig i de idylliske rammer. Opfølgeren til debutalbummet ‘Cannot Be Whatsoever’, blev skabt i et hus i Cardiff, der var en blanding af hjem og studie, et sted, hvor fjerne snakke fra fester på tværs af gaden, bålaftener og måger, der samles på en byggeplads ved siden af ​​blødte ind i hans optagelser.

Novo Amor står bag sange som ’Anchor’ og ’State Lines’, der tilsammen har rundet mere end 400 millioner afspilninger på streamingtjenesten Spotify. Den 19. april 2024 kan han igen opleves i Danmark, når han besøger DR Koncerthuset, Studie 2.

Billetter

Billetpris: 235 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag d. 3. november kl. 10.00 via drkoncerthuset.dk