15. december 2020

Få nu fixet de bisser hurtigst muligt

By lhx.dk

Se nu at få fixet de bisser hurtigst muligt. Jo længere tid der går, hvor du går og har smerter i tænderne, tager dig til kinderne når du spiser eller når du vågner om natten, og det gør ondt når du børster tænder. Det er et tegn på at du skal have undersøgt dine tænder og at du skal gøre noget ved det inden det bliver for dyrt for dig. Jo længere tid der går, jo større bliver din tandlægeregning fordi skaderne kan blive større og større og infektionerne kan blive værre og værre. Det kan slet ikke betale sig at vente, du kan lige så godt kontakte Slagelsetand nu og få en kyndig tandlæge til at kigge på dine tænder inden det bliver for smertefuldt og dyrt for dig.

Lugter du ud af munden

Har du lagt mærke til at din ånde er dårlig? Har andre givet udtryk for at din ånde er dårlige eller drejer de hovedet når du taler og hvisker noget til dem? Så kan det være tegn på, at der sker noget i din mave, som ikke er godt. Og hvis det ikke er din fordøjelse, så er det helt sikkert dine tænder. Dårlige tænder, såvel som tænder og tandkød der er befængt med bakterier skal man ikke gå med for længe. Jo længere tid der går, jo dårligere bliver din ånde og jo værre bliver det den dag, du står overfor tandlægen og skal forklare hvorfor i alverden du er gået rundt med disse tænder i så lang tid uden at gøre noget ved det. Ikke noget med at det stinker, måske rigtig meget endda, så er det pinligt at skulle forsøge at forklare hvorfor man ikke har passet godt nok på sine tænder i så lang tid. 

Men vær ikke flov over det

Det er ikke pinligt at have dårlige tænder. Det er pinligt at gå rundt og være velvidende om, at man har dårlige tænder og ikke gøre noget ved det. Nogle mennesker er født med svage tænder og andre er født med stærke tænder, det bestemmer vi ikke selv. Men vi bestemmer i høj grad selv, hvordan vi børster vores tænder, hvor ofte vi børster dem og hvordan vores mundhygiejne i det hele taget er. Efter dit tandlægebesøg vil du helt sikkert få det meget bedre og du vil være stolt af dig selv og stolt af, at du endelig fik gjort noget ved dette.