22. december 2020

Gør noget ved dit liv nu og få det bedre

By lhx.dk

Har du det skidt? Sådan ret skidt med dit liv og hvad du gør og tænker i løbet af dagen? Forstår du ikke rigtig hvad der foregår og hvorfor du har det, som du har det? Det kan være tegn på at du har brug for at tale med en professionel, som kan hjælpe dig med at afdække hvad der egentligt foregår i dit hoved og i dit liv.

En professionel psykolog er til for at du kan komme godt videre med dit liv og sørge for at du forstår hvad der foregår og hvordan du selv aktivt kan gøre nogle ting, som gør at du har det godt nu og i fremtiden. Hvis du ikke ved hvor du skal gå hen, kan du starte med at opsøge din egen læge og du kan samtidigt gå ind på denne hjemmeside kbh-psykolog.dk og finde nogle oplysninger om hvilke psykologer du kan få hjælp fra. 

Du er ikke skør, du er bare ude af balance

At gå til psykolog betyder ikke at du er skør eller at du er ved at blive sindssyg. Det kan måske føles på den måde, men du skal vide at der er hjælp at hente og det kan gøre en kæmpe forske i dit liv. Når du er ude af balance sker der noget i dit hoved og i din krop. Dine tanker løber afsted med dig, du føler dig ikke tilpas. Måske føler du dig som et andet menneske og at tankerne i dit hoved virker fremmede og som om at det er en anden person, der taler til dig. Det er helt normalt. Mennesker har mange tanker i hovedet, og når vi har det skidt, bliver vores ’indre dialog’ også påvirket af det. Så den stemme, der normalt er neutralt eller opbakkende, kan nu være meget dømmende, kritisk, bange og direkte ubehagelig, når du hører den i dit hoved. Det, du nu skal lære er, at hvordan du skal håndtere den kritiske stemme i hovedet og hvordan du faktisk ikke skal tro på den. 

En negativ tanke er desværre en for meget

Det der ofte gør det svært ved have negative tanker er, at de fylder meget og vi desværre er tilbøjelige til at tro på dem. Du ved, den stemme der siger at du ikke er god nok. At du ikke kan finde ud af noget, at du ikke kommer nogen vegne og at du ikke er nok som den du er.