30. december 2020

Hjælp dine kunder og medarbejdere med at beskytte sig mod Corona-virus

By lhx.dk

Hjælp dine kunder og medarbejdere med at beskytte sig mod Corona-virus

Ord som Corona-virus og Covid-19 er muligvis det mest sagte ord i det forgangende ord. Måske sammen med ord som håndsprit og afstand. Men det er der selvfølgelig en god grund til. Vi har naturligvis alle sammen et vist ansvar for at beskytte os selv og vores omgivelser. Det er vores pligt som samfundsborgere. 

Der findes rigtig mange gode måder at bidrage til at mindske smittespredningen i blandt sine omgivelser. Eksempelvis er det vigtigt at bruge mundbind og ikke mindst at bruge det korrekt. Ellers er et visir et ganske godt alternativ. Ved at bruge mundbindet – og huske at smide det ud efter endt brug – gør, at man tager det fornødne hensyn til ens omgivelser og til de mennesker, man møder på sin vej. 

Du, som erhversdrivende, kan gøre en kæmpe stor forskel ved at hjælpe både dine kunder og dine medarbejdere i forhold til at beskytte sig mod Corona virussen. Siden virussens frembrud har Håndsprit været et af de mest anvendte, effektive og nemmeste værnemidler at anvende i bekæmpelsen af smittespredningen. Det er en klar opfordringen ovenfra og alle butikker og lignende er nu udstyret med håndsprit ved alle indgange m.m. 

Du kan som erhversdrivende tage aktiv del i at stoppe smitten ved at udbyde de fornødne værnemidler, såsom håndsprit, til både dine ansatte og til dine kunder i din fysiske butik. Din aktive indsats vil belønne vores samfund og gøre, at vi er et skridt tættere på at kunne leve i en mere normaliseret verden. Den verden vi levede i inden 11. marts 2020. Den verden vi altid har kendt til og måske næsten taget for givet. Fordi vi ligesom ikke kendte til andet, eller kunne forestille sig en verden, der led under en pandemi. 

Ved at tilbyde dine kunder og dine medarbejdere fri adgang til håndsprit sikrer du, at din virksomhed mindsker risikoen for et corona udbrud i blandt jer på arbejdspladsen. Det øger tryghed og sikkerhed både for dine medarbejdere og dine kunder, der gerne skal turde handle hos dig, når restriktionerne ophæves og vores frihed igen bliver større. Det er vigtigt at tage kampe mod Covid-19 op og gøre sit allerbedste for at bidrage til at smitten ikke spredes yderligere – og i bedste fald helt stoppes. 

Omend vaccinen er kommet, er der forsat lang vej, før vi er i mål. Det må vi alle sammen bidrage til, at vi når snarest.