10. juni 2020

Sådan holder du styr på dine nøgler

By lhx.dk

Kender du den følelse, hvor man febrisk står og fumler rundt og helt panisk leder efter sine nøgler? Det er typisk, når du står med det ene ben på vej ud af døren, eller når du har allermest travlt, og måske er en smule forsinket i forvejen, at dine nøgler er allerlængst væk. Du har ikke tid til at lede efter dine nøgler, og du aner mildest talt ikke, hvor du skal starte henne. Sådan er det som oftest. Eller sådan var det. Nu er der nemlig en løsning der gør, at du faktisk aldrig behøver at lede efter dine nøgler mere. Du har nemlig fået en bedste ven i nøglefinderen, som hjælper dig til at finde dine nøgler ved hjælp af en simpel teknik.

 

Fløjt og pift af dine nøgler

Nu kan du slippe for at rende rundt og lede efter dine nøgle med den nye, smarte opfindelse, der hjælper dig med altid at have dine nøgler ved hånden. Med en nøglefinder slipper du for at lede hvileløst efter dine nøgler, der gang på gang bliver væk. Den fungerer nemt og enkelt, du fløjte eller pifter efter den og får respons af en bippende lyd og små blink i nøglefinderen, som du sætter i dine nøgler som en hvilken som helst anden nøglering. Nøglefinderen kan desuden også bruges som lommelygte hvilket gør, at du nemt og hurtigt kan låse bilen op selv i mørke. 

 

Enkelt, tidsløst og let design

Nøgleringen kommer med et unikt design og er fremstillet af ZINK og PVC i et enkelt og tidsløst og minimalistisk design. Den er elegant og nem at have med, da den kun måler 3 x 5 x 1 cm, så den er nem og enkel at medbringe i dit nøglebundt og dermed også i din taske. Prisen for den er også overkommelig, den koster nemlig kun 39,- og det er altså en god pris for altid at kunne finde dine nøgler, der i fremtidien kan spare dig for en masse arbejde med at lede efter dine forsvundne nøgler. 

Det er en smart løsning til dig, der ofte leder febrilsk efter dine nøgler og er samtidig vild med gadgets. Måske er det også en oplagt og god idé som en gave til dine forældre, der som oftest sikkert aldrig ønsker sig noget, men som garangetert kender til problemet med, at nøglerne ofte er væk – ligesom mange af os andre. Og hvem elsker ikke gadgets, der oven i købet også er brugbare?